Nyheter & Pressmeddelanden

Här kan du läsa de senaste nyheterna och pressmeddelanden från oss på Scandinavian Friction och Teknikprodukter.

Följ oss på Mynewsdesk

Nyheter

Välkommen Ulrika!

Välkommen Ulrika!

Teknikprodukter har nu äntligen en säljare med fokus på norra Sverige. Hon heter Ulrika Tumfart och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med tekniska lösningar till den svenska industrin. Ulrika kommer att utgå från vårt dotterbolag Rönnes i Sundsvall och arbeta med Teknikprodukters och Rönnes kunder i hela Norrland.

Läs mer
Flexoring - Mäter sig med allt och alla

Flexoring - Mäter sig med allt och alla

Flexoring är ett flexibelt koncept för tillverkning av O-ringar som du kan få med valfri innerdiameter, utan att behöva betala dyra verktygs- och ställkostnader. Flexoring formpressas med en unik metod som ger O-ringarna minst lika bra egenskaper som en konventionellt formpressad O-ring. Dessutom kortas ledtiderna betydligt.

Läs mer
Våra IT-System är nu åter i full drift

Våra IT-System är nu åter i full drift

Alla våra system är nu återställda efter den IT-attack som drabbade vår ägare Addtech AB i oktober. Vi är åter i full drift och alla störningar är åtgärdade. Dock kan det fortfarande förekomma lite längre svars- och leveranstider än vanligt på grund av sviter efter IT-attacken. Vi arbetar väldigt hårt för att alla kunder ska få snabb service och inom kort kommer vi att vara i kapp till 100 %.

Läs mer
Ny uppdatering angående IT-störningarna

Ny uppdatering angående IT-störningarna

Som tidigare har meddelats lider vi fortfarande av effekterna från den IT-attack som drabbade vår ägare Addtech för några veckor sedan. Arbetet med att komma tillbaka till det normala fortskrider enligt plan, men tyvärr tar ett cyberbrott av det här slaget lång tid att åtgärda. Ni ska veta att vår mycket engagerade personal jobbar otroligt hårt för att minimera störningarna för våra kunder.

Läs mer
Uppdaterad information angående IT-Störningarna

Uppdaterad information angående IT-Störningarna

​Vi har för tillfället omfattande störningar i våra IT-system, vilket påverkar stora delar av vår verksamhet. Detta beror på en cyberattack riktad mot vårt moderbolag Addtech. Däremot fungerar vår E-post igen och vi arbetar mycket hårt med att börja leverera ut gods från vårt centrallager. Dock ber vi er ödmjukt att ha lite extra tålamod då våra svarstider är betydligt längre än normalt.

Läs mer
Mycket begränsad service just nu på grund av  IT-störningar

Mycket begränsad service just nu på grund av IT-störningar

Vi vill informera alla kunder om att vi för tillfället har mycket begränsad verksamhet på grund av omfattande störningar i våra IT-system. Det innebär att vi just nu inte har möjlighet att svara på E-post, registrera nya order eller leverera ut gods från vårt centrallager. Däremot går det att nå oss på telefon som vanligt: 036-37 62 00.

Läs mer
Premiär för Scandinavian Frictions nya hemsida!

Premiär för Scandinavian Frictions nya hemsida!

Sedan 2015 har Scandinavian Friction varit en del av Teknikprodukter. Under den här tiden har vi fått mängder av nya erfarenheter och kunskaper. Ofta tack vare de utmaningar och problem vi har ställts inför i arbetet med att hjälpa våra kunder att hitta rätt friktionslösningar. Många av erfarenheterna och lärdomarna har vi samlat på Scandinavian Frictions nyrenoverade hemsida som nu är lanserad!

Läs mer
Besök oss på Euroexpo i Kiruna 6-7 november!

Besök oss på Euroexpo i Kiruna 6-7 november!

Den 6-7 november är alla i Kiruna med omnejd välkomna att besöka oss på Euroexpo. Våra kunniga representanter på plats kan hjälpa er med tätningar och transmissionsprodukter från Teknikprodukter , packningar från Rönnes samt friktionsmaterial och kompositlager från Scandinavian Friction. Välkomna!

Läs mer