Nyheter & Pressmeddelanden

Här kan du läsa de senaste nyheterna och pressmeddelanden från oss på Scandinavian Friction och Teknikprodukter.

Följ oss på Mynewsdesk

Nyheter

COVID-19 – Så här agerar vi

COVID-19 – Så här agerar vi

En viktig del av Teknikprodukters företagsfilosofi är att ta ett stort samhällsansvar. Vi känner även ett mycket stort ansvar för våra anställda och deras anhöriga. Därför har vi nu gjort en rad förändringar för att begränsa risken för smittspridning. Vi känner också ett mycket stort ansvar gentemot våra kunder och vi arbetar därför för att säkerställa att verksamheten kan fortlöpa som vanligt.

Läs mer
Teknikprodukter i skidspåren för framtids segrar!

Teknikprodukter i skidspåren för framtids segrar!

På Teknikprodukter är motion och friskvård ett mycket viktigt och prioriterat område. Vi försöker ständigt uppmuntra till motion och rörelse med olika incitament för personalen. Därför var det extra roligt att vi i år för första gången ställde upp med ett eget lag i Stafettvasan. Det var ett taggat lag som spände på sig skidorna i fredags och sedan stod för en fantastisk laginsats i fäders spår.

Läs mer
Information angående Coronaviruset

Information angående Coronaviruset

Vi följer utvecklingen av Coronaviruset mycket noga. Vår bedömning just nu är att detta inte kommer påverka tillgänglighet och leveranstider när det gäller det gods vi levererar till våra kunder. Våra leverantörer finns huvudsakligen i Europa och därmed ser vi inte några överhängande risker att vi ska påverkas just nu. Verksamheten hos våra leverantörer i Italien pågår precis som vanligt.

Läs mer
Välkommen Ulrika!

Välkommen Ulrika!

Teknikprodukter har nu äntligen en säljare med fokus på norra Sverige. Hon heter Ulrika Tumfart och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med tekniska lösningar till den svenska industrin. Ulrika kommer att utgå från vårt dotterbolag Rönnes i Sundsvall och arbeta med Teknikprodukters och Rönnes kunder i hela Norrland.

Läs mer
Flexoring - Mäter sig med allt och alla

Flexoring - Mäter sig med allt och alla

Flexoring är ett flexibelt koncept för tillverkning av O-ringar som du kan få med valfri innerdiameter, utan att behöva betala dyra verktygs- och ställkostnader. Flexoring formpressas med en unik metod som ger O-ringarna minst lika bra egenskaper som en konventionellt formpressad O-ring. Dessutom kortas ledtiderna betydligt.

Läs mer
Våra IT-System är nu åter i full drift

Våra IT-System är nu åter i full drift

Alla våra system är nu återställda efter den IT-attack som drabbade vår ägare Addtech AB i oktober. Vi är åter i full drift och alla störningar är åtgärdade. Dock kan det fortfarande förekomma lite längre svars- och leveranstider än vanligt på grund av sviter efter IT-attacken. Vi arbetar väldigt hårt för att alla kunder ska få snabb service och inom kort kommer vi att vara i kapp till 100 %.

Läs mer
Ny uppdatering angående IT-störningarna

Ny uppdatering angående IT-störningarna

Som tidigare har meddelats lider vi fortfarande av effekterna från den IT-attack som drabbade vår ägare Addtech för några veckor sedan. Arbetet med att komma tillbaka till det normala fortskrider enligt plan, men tyvärr tar ett cyberbrott av det här slaget lång tid att åtgärda. Ni ska veta att vår mycket engagerade personal jobbar otroligt hårt för att minimera störningarna för våra kunder.

Läs mer
Uppdaterad information angående IT-Störningarna

Uppdaterad information angående IT-Störningarna

​Vi har för tillfället omfattande störningar i våra IT-system, vilket påverkar stora delar av vår verksamhet. Detta beror på en cyberattack riktad mot vårt moderbolag Addtech. Däremot fungerar vår E-post igen och vi arbetar mycket hårt med att börja leverera ut gods från vårt centrallager. Dock ber vi er ödmjukt att ha lite extra tålamod då våra svarstider är betydligt längre än normalt.

Läs mer