Nyheter & Pressmeddelanden

Här kan du läsa de senaste nyheterna och pressmeddelanden från oss på Scandinavian Friction och Teknikprodukter.

Följ oss på Mynewsdesk

Nyheter

Välj rätt O-ring med hjälp av vår Konfigurator!

Välj rätt O-ring med hjälp av vår Konfigurator!

Om du ska du designa en ny O-ringsinbyggnad kan vi rekommendera vår O-ringskonfigurator som hjälper dig att dimensionera och välja rätt O-ring.

Läs mer
Utökat sortiment av CAD-Modeller

Utökat sortiment av CAD-Modeller

Nu har vi kompletterat vårt sortiment av färdiga nedladdningsbara CAD-Modeller med ett antal nya produkter och modeller.

Läs mer
Prisjustering 1 juni 2020

Prisjustering 1 juni 2020

På grund av prishöjningar hos våra stora leverantörer är vi tvingade att genomföra en prisjustering den 1 juni. Priserna för samtliga artiklar höjs då med 3 %. Prishöjningen gäller för alla nya order från och med 1 juni 2020. Det är vår förhoppning att ni har förståelse för våra åtgärder. Vi hade inte genomfört detta just nu om det inte var nödvändigt för att kunna upprätthålla vår goda service.

Läs mer
Teknikprodukter och Rönnes går samman till ett bolag

Teknikprodukter och Rönnes går samman till ett bolag

Den 1 april 2019 förvärvade Teknikprodukters moderbolag Addtech Nordic samtliga aktier i Aktiebolaget N.O. Rönne. Nu har det blivit dags att ta nästa steg och föra de två bolagen samman. Resultatet blir Sveriges mest kompletta leverantör av Tätningslösningar. Rönnes är en av Sundsvalls mest anrika industrileverantörer och verksamheten där kommer att fortsätta i samma fina anda som tidigare.

Läs mer
COVID-19 – Så här agerar vi

COVID-19 – Så här agerar vi

En viktig del av Teknikprodukters företagsfilosofi är att ta ett stort samhällsansvar. Vi känner även ett mycket stort ansvar för våra anställda och deras anhöriga. Därför har vi nu gjort en rad förändringar för att begränsa risken för smittspridning. Vi känner också ett mycket stort ansvar gentemot våra kunder och vi arbetar därför för att säkerställa att verksamheten kan fortlöpa som vanligt.

Läs mer
Teknikprodukter i skidspåren för framtids segrar!

Teknikprodukter i skidspåren för framtids segrar!

På Teknikprodukter är motion och friskvård ett mycket viktigt och prioriterat område. Vi försöker ständigt uppmuntra till motion och rörelse med olika incitament för personalen. Därför var det extra roligt att vi i år för första gången ställde upp med ett eget lag i Stafettvasan. Det var ett taggat lag som spände på sig skidorna i fredags och sedan stod för en fantastisk laginsats i fäders spår.

Läs mer
Information angående Coronaviruset

Information angående Coronaviruset

Vi följer utvecklingen av Coronaviruset mycket noga. Vår bedömning just nu är att detta inte kommer påverka tillgänglighet och leveranstider när det gäller det gods vi levererar till våra kunder. Våra leverantörer finns huvudsakligen i Europa och därmed ser vi inte några överhängande risker att vi ska påverkas just nu. Verksamheten hos våra leverantörer i Italien pågår precis som vanligt.

Läs mer
Välkommen Ulrika!

Välkommen Ulrika!

Teknikprodukter har nu äntligen en säljare med fokus på norra Sverige. Hon heter Ulrika Tumfart och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med tekniska lösningar till den svenska industrin. Ulrika kommer att utgå från vårt dotterbolag Rönnes i Sundsvall och arbeta med Teknikprodukters och Rönnes kunder i hela Norrland.

Läs mer